نقد و بررسی اجمالی قطاب شیرین نشده نایلکسی
مهارت پخت شیرینی قطاب یزدی به نام برند متوسلیان به شماره 1184 به ثبت ملی رسیده است.
قطاب از شیرینی های سنتی ایران و سوغات شهر یزد می باشد، که به عنوان یکی از شیرینی های معروف، توسط برند متوسلیان ثبت ملی شده است.
تنها خانواده ای که در گذشته به عنوان شاخص شیرینی سازی در این نوع معروف بوده خانواده شب پرساز بوده که درحال حاضر به متوسلیان شهرت دارند.
قطاب شیرین نشده نایلکسی
تجربه پخت شیرینی قطاب در ایران به دوران قبل از اسلام و بیشتر به دوران قاجار باز می گردد.
قطاب از یک لایه خارجی “خمیر” و قسمت “مغز” تشکیل شده است. خمیر خارجی از ترکیب آرد گندم، شیر و زرده تخم مرغ تهیه شده و در روغن سرخ می شود و مغز داخلی آن از پودر بادام، هل و پودر قند تشکیل شده است.
از آنجا که قطاب شیرینی بادوامی در برابر هوای آزاد می باشد از آن در مراسم جشن و شادی استفاده می کنند و از مهم ترین سوغاتی شهر یزد نیز به شمار می آید.
مغز بادام در قطاب باعث افزایش سوخت و ساز بدن، درمان کم خونی و کاهش کلسترول خون می شود همچنین هل موجود در آن نیز باعث تقویت معده و قلب شده و به هضم و گوارش بهتر غذا کمک می کند.
ترکیبات: قطاب، آرد، مغز بادام، روغن و هل
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.