پسته شور کله قوچیSalty Pistachio
از 1 رای
Salty Pistachio
Salty Pistachio

در انبار موجود نمی باشد

پسته شور کله قوچیSalty Pistachio

از 1 رای
پاک کردن
ویژگی های محصول
  • استان: لرستان
  • برند: عسلی بروجرد
  • طبیعت: گرم و خشک
  • مناسب برای: تمام سنین
  • شیوه نگهداری: در جای خنک و بدون رطوبت
  • زمان ماندگاری: 12 تا 24 ماه بسته به شرایط نگهداری
  • class="param_more" > + موارد بیشتر - بستن
  • تامین کننده: آجیل فروشی عسلی بروجرد
  • گارانتی ۴۸ ساعته ویژه ایرانی سوغات
  • آماده ارسال از انبار: آجیل فروشی عسلی بروجرد
  • بسته بندی و ارسال توسط: آجیل فروشی عسلی بروجرد

84,000 تومان تا 336,000 تومان

توضیحات تکمیلی

پسته شور کله قوچی

یکی از بهترین و محبوب ترین پسته های ایران پسته کله قوچی می باشد که دارای طعمی لذیذ و ترد است. محبوبیت این نوع پسته به دلیل درشتی مغز پسته و طعم بسیار خوب آن است و به عنوان آجیلی لوکس و اعیانی معروف است.

پسته شور کله قوچی از درشت ترین پسته‌های ایران است. مغز این پسته به رنگ سرخ خوش رنگ و پوست آن سفید استخوانی می باشد که به آجیل جلوه بسیار زیبایی می بخشد. پسته کله قوچی و پسته اکبری به دلیل ظاهر درشت و طعم لذیذ جزء آجیل های لوکس و اعیانی می باشند. پسته کله قوچی دارای ظاهر درشت و گرد و کروی و پسته اکبری دارای ظاهری درشت و کشیده می باشد، که برخی از افراد پسته کله قوچی را به خاطر درشتی و گردی و برخی پسته اکبری را به خاطر کشیدگی می پسندند.

پسته ایران به دلیل وجود چربی غیر اشباع طبیعی، توانایی تحمل حرارت تا 170 درجه سانتیگراد را دارد. مقاوم بودن پسته به گرما باعث می شود تا در هنگام بو دادن و برشته کردن پسته، نه تنها آسیبی به چربی ها و سایر مواد غذایی پسته نرسد بلکه باعث ایجاد عطر، طعم و رنگ مطلوب در پسته می‌شود. پس با گرما دادن در واقع یک نوع عمل پاستوریزه بر روی دانه های پسته انجام می گیرد از آنجا که پسته خام می تواند آلوده به برخی باکتری ها و قارچ ها مثلا در حین چیدن پسته از درخت شده باشد، عمل گرما دادن باعث از بین رفتن این باکتری ها و قارچ ها می شود. پسته بو داده کله قوچی به دلیل گرما دیدن درصدی از رطوبت مغز خود را از دست می دهد و تردتر می شود. با کاهش رطوبت در مغز پسته، زمان ماندگاری پسته بوداده نسبت به پسته خام بیشتر است.

وجود نمک به کار رفته در فرآیند شور کردن خود نیز باعث کاهش فعالیت باکتری ها و قارچ ها شده به این ترتیب ماندگاری پسته شور به مراتب بیشتر می شود. در فرآیند بو دادن، میزان متناسبی از نمک، جهت سلامت مصرف کننده عزیز استفاده می شود.

از آنجایی که پسته ها دارای پروتئین و چربی بالایی هستند و هضم آن ها در سیستم گوارش کمی زمان بر است و ممکن است برخی افراد در هنگام مصرف پسته خام دچار سوء هاضمه شوند. لذا این افراد بهتر است از پسته بو داده استفاده کنند. برشته کردن پسته هضم پسته را برای سیستم گوارش بهتر و سریع تر می کند.

به عنوان یک میان وعده در مدرسه، می تواند کمک زیادی به فرآیند یادگیری بچه ها کند.

میزان تولید آن در ایران رتبه دوم را بعد از پسته فندقی به خود اختصاص داده است.

  • خواص پسته شور کله قوچی:
    • تقویت معده
    • جلوگیری از کم خونی
    • استحکام و سلامت مو
    • تقویت ذهن، میل جنسی
    • تقویت سیستم ایمنی بدن
    • تنظیم ضربان قلب و آرامش اعصاب
    • درمان  اسهال معمولی و اسهال خونی
    • پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی
    • تقویت بافت استخوان ها و دندان ها و تقویت عضلات
    • برطرف کردن بوی بد دهان و همچنین زخم های داخل دهان
    • سرشار از  ویتامین  E است که برای پوست مفید  می باشد
    • به دلیل داشتن بیشترین مقدار فیبر غذایی، می‌تواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند.
ادامه مطلب

وزن

نامعلوم

استان

لرستان

شهر / شهرستان

بروجرد

وزن

500 گرم

1000 گرم

2000 گرم

برند

آجیل عسلی

دیدگاه خود را بنویسید

1 دیدگاه برای پسته شور کله قوچی

  1. توسط Sheida در تاریخ

    طعم و تازگیِ پسته عاااالی بود…
    خیلی خیلی ممنون🌹